/, Comarques/La plaça 1 d’Octubre d’Alcover ja té placa

La plaça 1 d’Octubre d’Alcover ja té placa

La placa es va posar fa uns dies. És la plaça que no tenia nom de davant de l’Institut Fonts del Glorieta, centre on es fan totes les eleccions i referèndums, també el de l’1 d’octubre

per | 2018-09-03 18:48:1103/09/2018 18:48 | 0 comentaris

Alcover va ser el primer municipi de l’Alt Camp a aprovar de manera oficial i en sessió plenària de posar a una plaça el nom de l’1 d’octubre. En concret ho va fer en un plenari de principis de maig. Van aprovar-ne el nom, però faltava posar-hi la placa, que es va col·locar fa uns dies. La proposta va ser presentada de manera conjunta per ERC, Solidaritat i la CUP, i el grup ApC hi va donar suport, i per tant es va aprovar per unanimitat. També cal dir que el Centre d’Estudis Alcoverencs va ratificar la proposta de posar aquet nom a la plaça, que fins ara no en tenia, tal com fa en aquests casos en què es posa noms a carrers d’Alcover.

Cal recordar que la plaça 1 d’Octubre és la plaça que està entre l’avinguda Miquel Martí i Pol i l’avinguda de Maria, davant de l’Institut Fonts del Glorieta, institut on es van fer les votacions en el referèndum de l’1 d’octubre, que en el cas d’Alcover va ser multitudinari i sense cap incident negatiu.

Deixa un comentari