/, Portada Destacada/La nova Llar del Jubilat de Valls podria obrir portes l’any 2019

La nova Llar del Jubilat de Valls podria obrir portes l’any 2019

Una vuitantena de socis i sòcies de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls van donar el vistiplau en una assemblea extraordinària celebrada al Teatre Principal

per | 2018-09-14 09:50:0914/09/2018 09:50 | 0 comentaris

Aquest dijous, dia 14 de setembre, una vuitantena de socis que han assistit en assemblea extraordinària al Teatre Principal, han valorat de manera molt positiva el projecte de rehabilitació de l’edifici després de deu anys d’espera. L’alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat de la regidora d’Actuacions Públiques, Barri Antic i Patrimoni, Judit Fàbregas, i del regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, ha explicat amb detall el projecte i el calendari.

Segons que s’ha apuntat durant l’acte, el proper mes d’octubre podria arribar l’aprovació definitiva del projecte després de les modificacions realitzades entre els responsables municipals i la junta de la Llar del Jubilat. La licitació de les obres arribaria entre els mesos de novembre i desembre, i l’inici d’obres per a principis d’any —abans del maig del 2019. Les obres es perllongarien durant vuit mesos i la inauguració seria el 2019.

D’altra banda, l’alcalde de Valls, Albert Batet, ha assegurat que les obres de Ca Xapes tenen un pressupost de 2.430.000 euros IVA inclòs, dels quals l’Ajuntament en té reservat un milió. Gràcies al bon sanejament municipal, en el ple que s’ha de celebrar el proper 24 de setembre s’aprovarà un préstec especial d’1,4 milions.

Deixa un comentari