/, Castells/La Nit de Castells s’avança al desembre com a festa de cloenda de la temporada

La Nit de Castells s’avança al desembre com a festa de cloenda de la temporada

La nova data pretén posa en valor els resultats de la temporada, especialment pel que fa als premis que hi apareixen directament vinculats.

per | 2018-07-11 16:25:1111/07/2018 16:25 | 0 comentaris

La tretzena Nit de Castells se celebrarà el dissabte 15 de desembre a Valls, quilòmetre 0 del món casteller, i esdevindrà la festa de cloenda i valoració de la temporada. La nova data pretén posa en valor els resultats de la temporada, especialment pel que fa als premis que hi apareixen directament vinculats.

En les darreres cinc edicions, la Nit de Castells s’ha celebrat el darrer cap de setmana de gener, l’anterior a la festivitat local de la Candela, com un acte que premiava la temporada anterior, però que també saludava la següent. La decisió d’avançar-la un mes i mig respon a la voluntat de ressaltar els premis en el context de l’any casteller acabat de tancar. A més dels organitzadors, la decisió també s’ha consensuat amb les dues colles dels Xiquets de Valls, que treballen conjuntament durant tot l’any en el si d’una comissió de participació ciutadana.

Vuit dels deu premis que es lliuraran estan vinculats a la temporada que haurà acabat de finalitzar —Colla, Moment, Plaça, Imatge (dos premis), Descarregat, Fotografies i Baròmetre—, mentre que dos tenen un context que va més enllà —Trajectòria i Ambaixador—. Com en les darreres edicions, l’organització es reserva l’opció d’incloure un Premi Especial.

Deixa un comentari