Aquest dimecres, 8 de novembre, hi ha convocada una vaga general en protesta per l’empresonament dels vuit membres del Govern, de Puigdemont i dels líders d’ANC i Òmnium. Aquesta protesta és legal després que el Tribunal Superior de Justícia no l’hagi il·legalitzada i i descartat prohibir-la.

En el cas de Valls, la vaga és general en l’apartat d’ensenyament. Els instituts Narcís Oller, Jaume Huguet, Serra de Miramar i el Col·legi Claret s’han sumat a la vaga, si bé han decretat serveis mínims i resten oberts.

Pel que fa al polígon industrial de Valls, hi ha empreses petites que s’han sumat a la vaga, mentre que les grans continuen amb la seva producció, segons dades facilitades per l’Associació d’Empresaris.

Respecte al Pius Hospital de Valls, la vaga té poca incidència, si bé encara no n’han transcendit les xifres de seguiment. Pel que fa al CAP Sarró, només tres metges s’han adherit a la vaga.

Pel que fa al comerç, el seguiment de la vaga és ínfim. Segons ha expressat la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra: “Res a veure amb la vaga del dia 3 d’octubre.” D’altra banda, el mercat de la roba i de la verdura han obert les seves parades.