/, Portada Destacada/La Guàrdia Civil abandona El Vallenc amb documentació de l’empresa

La Guàrdia Civil abandona El Vallenc amb documentació de l’empresa

Han citat al director d'El Vallenc -Francesc Fàbregas- ha declarar avui mateix a les 8 del vespre

per | 2017-09-09 17:11:0909/09/2017 17:11 | 3 comentaris

La Guàrdia Civil abandona després de més de cinc hores les dependències d’El Vallenc després de executar una ordre d’entrada i registre de la que només s’ha facilitat una part del que podia fer la força actuant (Guàrdia Civil), ja que les diligències estan declarades secretes.

Un cop efectuat el registre, amb centenars de persones fora donant suport aquest setmanari, s’han emportat l’ordinador principal de l’empresa, documentació de l’empresa i han fet una còpia de tot el correu electrònic, tant de l’empresa com privat del director del Setmanari.

A les 4.36h de la tarda han acabat l’escorcoll i han citat al director del Setmanari, Sr.Francesc Fàbregas ha declarar avui mateix a les 8 del vespre a les dependències de la caserna de la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona.
Fotos © Marc Lladó Quadrat

3 Comments

 1. Gerard 9 setembre 2017 at 18:01

  Una propaganda inmensa per al setmanes. Comparable a quant van prohibir el famós exemplar de El Jueves amb els llavors Prínceps d’Astúries en portada.

 2. Joan Jaume 9 setembre 2017 at 21:44

  La meva admiració pel senyor Francesc Fàbregas. Aquest matí ni coneixia el vostre setmenari, ara té un lloc en el meu cor. Gràcies

 3. Lluis 9 setembre 2017 at 22:39

  Des de Das (Cerdanya) estem al vostre costat.
  Ves per on, no coneixiem el vostre setmanari…. potser ens hi subscribim.
  Força !!!

Deixa un comentari