//La Germandat del Sant Crist del Lepant i Mare de Déu del Roser farà història

La Germandat del Sant Crist del Lepant i Mare de Déu del Roser farà història

Els assajos començarà el proper diumenge dia 22 de juliol, a l’aparcament de la Cooperativa Agricola

per | 2018-07-13 09:04:0213/07/2018 09:04 | 0 comentaris

El proppassat diumenge dia 8 de juliol la Germandat del Sant Crist de Lepant i Mare de Déu del Roser va celebrar la reunio en el seu local per constituir el primer cos de dones portants d’un pas a la capital de l’Alt Camp.

En aquest sentit, fonts de l’entitat ha destacat a la nostra redacció que “la germandat esta molt i molt contenta per aquesta fita la qual es molt important per el fet de poder treure la nostre Mare de Déu del Roser per primera vegada a la historia de la germandat”.

D’altra banda, Germandat del Sant Crist de Lepant i Mare de Déu del Roser vol recalcar el fet de donar el pas tan important de fer participar la dona en aquesta fita portant la sev verge a hombros per primera vegada a Valls. “Cal recordar que la germandat en si és una germandat la qual el 60% dels membres germans/confrares son dones i volem que la dona tingui un paper destacat i participatiu en la nostra germandat”, diu font de la Germandat.

D’altra banda, els ensajos començaran de cara al dia 22 de juliol al parquing de la Cooperativa Agrícola de Valls per preparar la sortida extraordinaria de cara al mes d’ octubre, on procediran a realitzar per primer cop en la historia d’aquesta germandat una procesó rosari per els carrers del barri antic antic.

Deixa un comentari