/, Portada Destacada/La Germandat del Sant Crist de Lepant podria emprendre accions legals contra un usuari de Facebook

La Germandat del Sant Crist de Lepant podria emprendre accions legals contra un usuari de Facebook

per | 2017-04-18 13:41:1318/04/2017 13:41 | 6 comentaris

Imatge de la publicació a Facebook.

En el transcurs de la processó del Sant Enterrament de Valls, un usuari de Facebook va publicar al seu perfil una imatge dels membres de Germandat del Sant Crist de Lepant, encaputxats, tot manifestant: “On van els musulmans amb burka i niqab? Què s’han cregut?”.

Davant d’aquesta publicació, la Germandat del Sant Crist de Lepant ha fet públic un comunicat on destaca que “des de la germanor estem totalment en contra d’aquests actes d’alteració de l’odi, racisme i xenisme” i, a més, reclama a l’usuari que rectifiqui públicament. Si no ho fa, la germandat assegura que emprendrà accions legals.

Comunicat oficial de la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser de Valls

“Dia dissabte 08/04 va ocórrer un acte per part de diversos ciutadans de la nostra ciutat que qualifiquem de molt greu, i així ho fem públic, perquè creiem que actes d’aquesta índole no poden quedar impunes i veiem que ataquen la nostra germanor i les nostres ideologies i fins i tot les nostres persones. Des de la germanor estem totalment en contra d’aquests actes d’ALTERACIÓ DE L’ODI, RACISME I XENÒFOBS.

Des de la germanor no entenem com hi ha persones que estan en funcions públiques al departament de Cultura del nostre ajuntament, el qual no en té cap culpa, però que sí creiem que han de posar punt final a tenir en nòmina persones amb aquesta actitud i pensaments racistes i xenòfobs, ja que són persones pagades amb sous públics als quals també contribuïm els ciutadans de Valls. Creiem que no mereixem persones d’aquesta índole al nostre ajuntament i més encara tenint tracte amb nens i nenes menors a càrrec seu, persones que exalten l’odi, que ens qualifiquen de racistes per només ser cristians i defensar les nostres tradicions religioses siguin al carrer o en temples sagrats com les nostres esglésies.

Aquesta persona en concret s’hauria de recordar que el seu pare ja difunt va ser confrare d’una confraria i tenir una mica més de respecte per les nostres tradicions i cultura religiosa.

Òbviament demanem el màxim respecte cap a les nostres creences i la nostra religió i simplement qui no comparteixi aquesta ideologia que ens respecti i no que ens ataqui.

Des de la Germandat esperem una rectificació per part del Sr. Marine, en què públicament ens demani perdó per les seves paraules del dia 08/04 a les xarxes socials en contra de la nostra germandat; en cas contrari emprendrem accions legals contra la seva persona.

Volem agrair a l’Ajuntament de la nostra ciutat, i més personalment al Sr. Albert Batet i a l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls, pel seu suport cap a nosaltres i per la seva actitud en contra de les paraules del Sr. Marine.”

6 Comments

  1. Atza 28 abril 2017 at 13:24

    Els components pagareu quota, però l’associació de la Germandat rep diners públics. 7.000 € anuals, si no vaig errat.
    En tot cas, independentment d’això, la resposta de l’associaicó a un comentàri humorístic (i crític i satíric, perquè no dir-ho) ha estat ridícula, patètica i llastimosa. Heu fet pena i provoqueu vergonya aliena.

Deixa un comentari