//La Generalitat premia el foment de l’economia circular d’Essity de Puigpelat

La Generalitat premia el foment de l’economia circular d’Essity de Puigpelat

L’Agència de Residus de Catalunya ha resolt atorgar 3,1 milions d’euros per subvencionar 94 projectes empresarials vinculats al foment de l’economia circular, entre els quals hi ha el d’Essity

per | 2020-02-11 11:48:3911/02/2020 11:48 | 0 comentaris

L’Agència de Residus de Catalunya ha resolt atorgar 3,1 milions d’euros per subvencionar 94 projectes empresarials vinculats al foment de l’economia circular. La convocatòria dels ajuts, corresponents al 2018 i publicada el mes de maig passat, s’ha centrat a afavorir projectes per millorar l’eficiència en l’ús dels recursos materials.

Dels projectes subvencionats hi ha un d’una empresa de l’Alt Camp: Essity de Puigpelat.

La subvenció concedida és de 30.373,68 euros dins de la categoria de valorització i ecodisseny (nous processos o tecnologies que permetin valoritzar residus que actualment no s’estan valoritzant).

L’empresa Essity desenvolupa, produeix, comercialitza i ven productes i serveis de valor afegit per a la higiene i la salut de forma sostenible, dintre de les àrees de gran consum, higiene professional i domèstica. Actualment, per realitzar la seva producció necessita l’elaboració de paper de diferents tipologies a partir de pasta de paper (cel·lulosa) i genera una gran quantitat de rebuig de polpa, Blue TAD (paper amb assecat per aire; són papers suaus, més voluminosos i molt absorbents) i paper de tinta.

Deixa un comentari