//La Fundació Barça i el projecte FutbolNet a Valls

La Fundació Barça i el projecte FutbolNet a Valls

La Fundació Barça busca fomentar la creació de vincles, facilitar l'adquisició i desenvolupament de competències i habilitats socioemocionals i reduir factors de risc i desprotecció dels infants i joves

per | 2019-11-28 10:40:1828/11/2019 10:40 | 0 comentaris

La Fundació Barça treballa amb l’Institut Jaume Huguet de Valls amb el programa esportiu FutbolNet, un projecte on infants i joves d’entre els 8 i 21 anys realitzen dues sessions setmanals per tal de treballar amb la inclusió social.

A través de la metodologia FutbolNet, al centre escolar es treballa amb l’objectiu de crear un espai on nois i noies pugin desenvolupar, de forma individual com socialment, els valors necessaris per a la pràctica esportiva i per al dia a dia.

Així, la Fundació Barça vol evitar que infants i joves, que es troben en risc d’exclusió social, puguin exercir el seu dret a practicar esport amb igualtat de condicions que la resta de joves i infants. Així, es promou la inclusió social en l’aspecte esportiu i social, de forma integradora, transportant valors d’igualtat i democràcia, on la diversitat és un valor que cohesiona el grup i ofereix més possibilitats d’aprenentatge i participació.

Deixa un comentari