Valls ha viscut una nova edició de la Firagost, la 63a i, des de l’organització, s’apunta que novament la fira ha estat un èxit i s’han superat les 100.000 persones assistents. Tot i ser una fira oberta és difícil calcular els visitants, però a partir dels barems d’altres anys i vista l’afluència de gent, aquestes són les dades que ens dona el director de la Firagost, Antoni Bastús.

Segons els propi Bastús es creu que la pluja, que, sortosament, no va afectar cap acte, no va fer minvar el nombre de públic a la Firagost, sinó que moltes persones que haurien anat a la costa van optar per l’interior i, per tant, també van ser estrangers els visitants a la ciutat.

Pel que fa a les vendes, s’apuntava que alguns expositors, especialment els del sector de l’alimentació, comptaven amb xifres prou bones, i va ser la tarda, com és costum, el moment de més vendes.

Tots els actes han tingut bona acceptació i s’ha consolidat la presència de food trucks, i també enguany de les cerveses artesanes, a la plaça del Pati. Altres actes tradicionals com són les activitats al Kursaal, el concurs de portadors de saques d’avellanes, les conferències o l’actuació castellera, un any més, han tingut molt bona resposta i bona afluència de públic.