/, Castells, Cultura/La Fira Castells obre el termini d’inscripcions a Valls

La Fira Castells obre el termini d’inscripcions a Valls

La Fira Castells disposarà d’una vintena d’estands, destinats a les presentacions, exposició i venda de productes vinculats als castells

By |2018-06-11T19:13:10+00:0011/06/2018 13:38|0 Comments

L’Ajuntament de Valls i la Revista Castells, organitzadors de la Fira Castells, obren el termini d’inscripcions per ocupar un estand en la seva vuitena edició, que, com és habitual, se celebrarà coincidint amb la Fira de Santa Úrsula. La Fira ocuparà la plaça del Pati i comptarà amb un intens programa d’activitats paral·leles, durant el cap de setmana del 19 al 21 d’octubre. Enguany posarà l’accent en el vessant de la creativitat dels diferents estands.

La Fira Castells disposarà d’una vintena d’estands, destinats a les presentacions, exposició i venda de productes vinculats als castells. Hi participen empreses, però també artesans, entitats i institucions, que, a més, programen activitats relacionades amb els productes i materials que hi presenten. La Fira és el marc ideal per presentar les novetats en roba, marxandatge, produccions audiovisuals i musicals, artesania, llibres i jocs en matèria castellera. A més, també és el referent per consultar i adquirir productes sovint descatalogats o difícils de trobar la resta de l’any als comerços convencionals. L’organització posa un accent especial en els públics familiars i castellers, i prioritzarà el vessant creatiu dels estands.

La prereserva d’espais ha començat aquest dilluns, 11 de juny, i finalitzarà el 27 del mateix mes, mentre que la reserva definitiva, entre els sol·licitants previs, s’efectuarà al mes de juliol. La preserva cal efectuar-la enviant un correu electrònic a l’adreça gestio@hydramedia.info.

Leave A Comment