14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

La fira “Altres Lletres” de Valls comptarà amb 24 editorials i una desena de presentacions

Dissabte, dia 9 de novembre Valls celebrarà la primera edició de la fira “Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient.” Els impulsors d’aquesta primera fira són el Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals, que tenen l’objectiu de fer “una fira literària i crítica allunyada de l’època de més saturació editorial com és Sant Jordi”.

La fira comptarà amb un total de 24 editorials que es repartiran per tota la plaça de la Zeta. En aquest sentit, des de l’organització s’ha treballat perquè hi hagi editorials molt diverses i per a tots els públics, des de la literatura infantil i juvenil, fins a propostes més polítiques, poètiques o de narrativa.

La fira “Altres Lletres” també servirà per obrir un espai sovint en desús, com és la cafeteria de Cafès Líder, a la plaça de la Zeta. De fet, totes les presentacions que es faran al llarg del dissabte tindran com a escenari aquest espai. Així, a partir de les 11h hi haurà un contacontes amb “Contes a la piscina” a càrrec de l’escriptor Joan Mitjons, a les 12h es presentarà el llibre “Batecs de vida” amb Marina Mallafrè i a les 13h s’hi podrà descobrir “Una amistat corrompuda” de Xavier Rigall.

A la tarda s’hi presentaran la revista Caramella (16h), “Insubmissió” de Joan Canela (17h) i el Calendari i receptari de la Berta Artigal (18h).
La primera edició de la fira comptarà amb les següents editorials, amb una voluntat de cobrir al màxim d’àmbits literaris: Kuei, Tigre de Paper, Virus, Bellaterra, Orciny Press, Piscina, un petit oceà, Voliana Edicions, Triangular edicions, Tintamotora, Tentativas, Libèl.lula Verda, Sidillà Edicions, Saïm Editorial, Revista Caramella, Lo diable gros, Neret Edicions, Automàtica Editorial, La Incorrecta, Ediciones Wanafrica, Fundacio Salvador Seguí – CGT, Edicions Tremendes, Edicions Pol·len, Editorial Karwán i Edicions Secc.

D’altra banda, durant la setmana s’han fet altres presentacions en el marc de l’esmentada fira. Destaca la d’aquest dimecres dia 6 de novembre a la tarda a la llibreria Tram, on Roger Roig ha presentat alguns dels seus contes.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula

Dissenyen un model matemàtic que prediu el risc de nous contagis per coronavirus a l’Estat

Un grup d'investigadors de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i de la Universitat de Saragossa ha desenvolupat un model matemàtic que permet fer prediccions del risc de nous casos de contagi per coronavirus

El CB Valls no vol sorpreses davant d’un equip en play-out

El CB Valls jugarà dissabte davant del Barberà per allargar la ratxa de victòries i seguir en plenes opcions de play-off d'ascens a LEB-2