//La fira “Altres Lletres” de Valls comptarà amb 24 editorials i una desena de presentacions

La fira “Altres Lletres” de Valls comptarà amb 24 editorials i una desena de presentacions

Aquest dimecres dia 6 de novembre a la tarda a la llibreria Tram, Roger Roig ha presentat alguns dels seus contes a la mainada

per | 2019-11-06 18:23:1806/11/2019 18:23 | 0 comentaris

Dissabte, dia 9 de novembre Valls celebrarà la primera edició de la fira “Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient.” Els impulsors d’aquesta primera fira són el Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals, que tenen l’objectiu de fer “una fira literària i crítica allunyada de l’època de més saturació editorial com és Sant Jordi”.

La fira comptarà amb un total de 24 editorials que es repartiran per tota la plaça de la Zeta. En aquest sentit, des de l’organització s’ha treballat perquè hi hagi editorials molt diverses i per a tots els públics, des de la literatura infantil i juvenil, fins a propostes més polítiques, poètiques o de narrativa.

La fira “Altres Lletres” també servirà per obrir un espai sovint en desús, com és la cafeteria de Cafès Líder, a la plaça de la Zeta. De fet, totes les presentacions que es faran al llarg del dissabte tindran com a escenari aquest espai. Així, a partir de les 11h hi haurà un contacontes amb “Contes a la piscina” a càrrec de l’escriptor Joan Mitjons, a les 12h es presentarà el llibre “Batecs de vida” amb Marina Mallafrè i a les 13h s’hi podrà descobrir “Una amistat corrompuda” de Xavier Rigall.

A la tarda s’hi presentaran la revista Caramella (16h), “Insubmissió” de Joan Canela (17h) i el Calendari i receptari de la Berta Artigal (18h).
La primera edició de la fira comptarà amb les següents editorials, amb una voluntat de cobrir al màxim d’àmbits literaris: Kuei, Tigre de Paper, Virus, Bellaterra, Orciny Press, Piscina, un petit oceà, Voliana Edicions, Triangular edicions, Tintamotora, Tentativas, Libèl.lula Verda, Sidillà Edicions, Saïm Editorial, Revista Caramella, Lo diable gros, Neret Edicions, Automàtica Editorial, La Incorrecta, Ediciones Wanafrica, Fundacio Salvador Seguí – CGT, Edicions Tremendes, Edicions Pol·len, Editorial Karwán i Edicions Secc.

D’altra banda, durant la setmana s’han fet altres presentacions en el marc de l’esmentada fira. Destaca la d’aquest dimecres dia 6 de novembre a la tarda a la llibreria Tram, on Roger Roig ha presentat alguns dels seus contes.

Deixa un comentari