//La Dra. Paola Pasquali presidirà la Societat Internacional de Teledermatologia

La Dra. Paola Pasquali presidirà la Societat Internacional de Teledermatologia

per | 2016-10-26 09:46:1726/10/2016 09:46 | 1 comentari

La Dra. Paola Pasquali, coordinadora del Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Valls, presidirà els pròxims anys 2017 i 2018 la Societat Internacional de Teledermatologia.

En el transcurs del sisè Congrés Mundial de Teledermatologia que es va celebrar a Londres els passats 14 i 15 d’octubre es va prendre la decisió de nomenar-la presidenta.

La Dra. Pasquali ha liderat la teledermatologia a les comarques de l’Alt Camp i Conca de Barberà i ha assolit uns resultats qualitatius excel·lents en les més de mil teleconsultes a l’any que es realitzen al Pius Hospital d’aquesta modalitat d’assistència dermatològica. Aquesta experiència fou motiu d’una distinció al Pla de Salut en les millors pràctiques de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya.

El mes de maig passat el Pius Hospital va acollir el Fostering Course in Cryosurgery (Curs d’entrenament en criocirurgia) sota la direcció de la Dra. Paola Pasquali.

La Dra. Pasquali és, d’entre altres publicacions, l’editora de dos llibres de referència internacional en dermatologia: ‘Cryosurgery, a Practical Manual’ i ‘Skin Cancer, a Practical Approach’, i convidada regularment com a conferenciant als congressos de la EADV, de l’Acadèmia Americana de Dermatologia (AAD) i del Col·legi Iberoamericà de Dermatologia (CILAD).

Deixa un comentari