10.2 C
Valls
Dimecres, Febrer 26, 2020

La Dra. Paola Pasquali presidirà la Societat Internacional de Teledermatologia

La Dra. Paola Pasquali, coordinadora del Servei de Dermatologia del Pius Hospital de Valls, presidirà els pròxims anys 2017 i 2018 la Societat Internacional de Teledermatologia.

En el transcurs del sisè Congrés Mundial de Teledermatologia que es va celebrar a Londres els passats 14 i 15 d’octubre es va prendre la decisió de nomenar-la presidenta.

La Dra. Pasquali ha liderat la teledermatologia a les comarques de l’Alt Camp i Conca de Barberà i ha assolit uns resultats qualitatius excel·lents en les més de mil teleconsultes a l’any que es realitzen al Pius Hospital d’aquesta modalitat d’assistència dermatològica. Aquesta experiència fou motiu d’una distinció al Pla de Salut en les millors pràctiques de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya.

El mes de maig passat el Pius Hospital va acollir el Fostering Course in Cryosurgery (Curs d’entrenament en criocirurgia) sota la direcció de la Dra. Paola Pasquali.

La Dra. Pasquali és, d’entre altres publicacions, l’editora de dos llibres de referència internacional en dermatologia: ‘Cryosurgery, a Practical Manual’ i ‘Skin Cancer, a Practical Approach’, i convidada regularment com a conferenciant als congressos de la EADV, de l’Acadèmia Americana de Dermatologia (AAD) i del Col·legi Iberoamericà de Dermatologia (CILAD).

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

1 comentari

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Consell d’Alcaldes passa a dir-se Consell d’Alcaldesses i Alcaldes de l’Alt Camp

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, en un plenari de tràmit amb només tres punts de l’ordre del dia, ha aprovat per...

La CGT presenta el preavís per a la vaga del 8-M

La CGT ha entrat aquest dimarts al Departament de Treball el preavís de convocatòria de vaga general per al pròxim 8 de...

La presidenta de la Diputació visita la Llar d’Infants L’Espígol i la fàbrica Rosa Gres de Vallmoll

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha dut a terme una visita institucional a Vallmoll dins del cicle de...

Agricultura desencalla les obres de la xarxa de reg de la Comunitat de Valls

El Ministeri d’Agricultura ha signat finalment el conveni que permet al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació desencallar i poder executar les...