/, Castells/La diada del Pati de la Colla Joves comptarà amb cinc colles

La diada del Pati de la Colla Joves comptarà amb cinc colles

La colla vallenca organitza diferents actes durant alguns dies per a totes les edats. L’actuació castellera l’obrirà Moixiganguers d’Igualada i la tancarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona

per | 2018-05-16 19:49:5216/05/2018 19:49 | 0 comentaris

La Colla Joves Xiquets de Valls ha presentat aquest dimarts, 16 de maig, al seu local, el seu programa de Festes del Pati. Amb el títol “L’estiu a Valls comença a la Joves” el programa enguany es presenta diferent d’altres anys, i s’amplia a activitats per a totes les edats.

Quant a actes fora de la diada castellera, trobarem un correbars a la Plaça del Pati (dia 9 de juny) i després de la diada hi haurà sopar popular. A la nit, i seguint al Pati hi haurà actuació amb Porto Bello, Dalton Bang i DJ Remena Nena, a partir de les 11 de la nit.

De cara el diumenge, ball de tarda amb Jordi Gómez, al Pati d’Asasig de la Colla. El divendres 15 de juny hi haurà festa final de curs amb diferents activitats. Seguint amb els actes, el cap de setmana del 16 i 17 de juny hi haurà suúper tobogan aquàtic, festa de la canalla i dinar popular.

La diada al pati
La diada al Pati comptarà amb un cartell de luxe i serà el dia 9 de juny. A part de la Colla Joves com a colla amfitriona, també comptaran amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Nens del Vendrell, Castellers de Barcelona i Moixiganguers d’Igualada. Enguany s’amplia a cinc colles, un fet que des de la colla no consideren que sigui un problema. “És un format arriscat però que pot ser àgil”, ha declarat el president de la Joves, Cels Galofré. A més, ha fet un repàs de les colles que han anat passant pel Pati en els darrers anys i ha agraït l’“actitud generosa que sempre han tingut les colles que venen a actuar a Valls”.

Parlant de la diada, s’ha realitzat el sorteig d’ordre d’actuació. La sort ha volgut que fossin la Colla Jove Xiquets de Tarragona qui actuïn en primer lloc, seguit dels Castellers de Barcelona, Colla Joves Xiquets de Valls, Nens del Vendrell i tancaran els Moixiganguers d’Igualada.

En declaracions, Francesc Ramon, cap de colla de la Joves, ha explicat: “Estem treballant perquè el Pati sigui de 9 i puguem descarregar les construccions. Serà una diada molt bonica, com la dels altres anys”, i a més ha desitjat que “sigui un preludi de Sant Joan”.

La resta de colles convidades —faltava representació de la colla igualadina—, han anunciat que portarien el màxim dins les seves possibilitats d’aquesta altura de temporada, i Castellers de Barcelona ha descartat tornar a portar el 3 d e9f per una baixa, però sí que anunciava el 2 de 8f.

Deixa un comentari