/, Portada Destacada/La CUP denuncia la falta de compromís de l’equip de govern amb el Barri Antic

La CUP denuncia la falta de compromís de l’equip de govern amb el Barri Antic

El grup municipal de l’oposició a l’Ajuntament de Valls reclama la comissió estratègica promesa al ple del febrer

per | 2018-07-11 18:14:3811/07/2018 18:14 | 0 comentaris

Aquest dimecres, dia 11 de juliol, la Crida per Valls-CUP ha fet una roda de premsa per denunciar la falta de compromís de l’equip de govern amb el Barri Antic. En paraules dels cupaires, “és una llàstima que finalment no s’hagi convocat la comissió estratègica promesa per l’alcalde després de l’aprovació per unanimitat de la moció presentada per l’Associació Barri Antic”.

Des del punt de vista de la candidatura rupturista, “fa temps que l’Ajuntament no té prou present el Barri Antic”. De fet, a banda de la comissió estratègica, durant aquesta legislatura el grup municipal ha sol·licitat a l’alcalde diverses reunions per valorar la situació del barri, que no s’han acabat produint. En aquest sentit, el grup municipal lamenta que les prioritats de l’equip de govern siguin unes altres i que “el Barri Antic pateixi la inacció de l’equip de govern actual, agreujada per un alcalde que ha estat més pendent del Parlament que de la seva ciutat”.

La Crida per Valls-CUP ha demanat a l’equip de govern, i directament a l’alcalde, que convoqui immediatament aquells espais que cregui convenients per començar a debatre sobre el futur del Barri Antic, tal com s’ha compromès diverses vegades a fer, ja que la situació actual del barri requereix d’una actuació el més aviat possible amb totes les energies i dedicació.

Deixa un comentari