/, Portada Destacada/La CUP demana a la Generalitat que cedeixi els immobles d’herències intestades a l’Ajuntament de Valls

La CUP demana a la Generalitat que cedeixi els immobles d’herències intestades a l’Ajuntament de Valls

Els cupaires insten l’equip de govern a sumar-se a aquesta petició per començar a treballar en un parc d’habitatge públic

per | 2018-07-04 17:52:0604/07/2018 17:52 | 0 comentaris

La Crida per Valls-CUP ha fet pública aquest dimecres, dia 4 de juliol, una petició adreçada a la Generalitat de Catalunya perquè cedeixi els immobles d’herències intestades a l’Ajuntament de Valls. A la vegada, el partit independentista ha demanat a l’equip de govern municipal que se sumi a aquesta petició.
En primer lloc, els cupaires han destacat la necessitat de començar a treballar en un parc d’habitatge públic a Valls que solucioni els problemes d’habitatge i de lloguer de la capital de l’Alt Camp.

Paloma Vicente, regidora de la Crida per Valls-CUP, assegura que ‘la cessió d’aquests immobles suposaria una oportunitat, especialment si es té en compte que la gran majoria es troben al Barri Antic’.

En aquest sentit, des del grup municipal han destacat que ‘la ubicació d’aquests immobles no és casualitat’, i que la cessió i posterior rehabilitació d’aquests immobles també suposaria ‘l’inici de la millora d’un barri degradat’.

Deixa un comentari