//La CUP de l’Alt Camp dona suport als treballadors d’Iberboard

La CUP de l’Alt Camp dona suport als treballadors d’Iberboard

Els treballadors d'Iberboard i les seves famílies des de dilluns passat van iniciar una vaga indefinida demanant millores en els seus llocs de treball.

per | 2019-11-06 10:51:1406/11/2019 10:51 | 0 comentaris

La CUP de l’Alt Camp, en un comunicat, mostra la seva solidaritat amb els treballadors i les treballadores d ́Iberboard i les seves famílies que dilluns passat van iniciar una vaga indefinida demanant millores en els seus llocs de treball.

Apunta que “després d ́haver passat un concurs de creditors, els conflictes laborals amb la nova empresa adjudicatària no han cessat. Els endarreriments en els sous de les treballadores, el clima laboral creat després de que l ́empresa fes un ERTT (Expedient de Regulació Temporal de Treball), i l ́acomiadament de cinc treballadores, que després per la pressió de les companyes van ser readmeses, la CUP donem suport a les 140 persones que veuen amenaçat el seu lloc de treball, i ens solidaritzem en la seva lluita per unes condicions laborals dignes”.

“Iberboard, a més de negar els drets laborals dels treballadors i treballadores i l ́estabilitat econòmica d ́aquestes 140 famílies, amb el beneplàcit de les institucions ha acumulat un abocador de residus il·legal, sense ser sancionada, i amb abocaments incontrolats al riu Francolí” acaba dient la nota.

Deixa un comentari