/, Castells/La Colla Vella estrena aquesta temporada el 4 de 8 a Sicília

La Colla Vella estrena aquesta temporada el 4 de 8 a Sicília

El carro gros ha arribat acompanyat d’un pilar de 5 inicial en complet silenci amb motiu de la defunció d’un component de l’agrupació belga que també participa del festival.

per | 2018-03-10 01:24:1710/03/2018 01:24 | 0 comentaris

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat avui per segona vegada a la plaça Cavour d’Agrigent, escenari escollit per alçar el primer 4 de 8 de la temporada.

El carro gros ha arribat acompanyat d’un pilar de 5 inicial en complet silenci amb motiu de la defunció d’un component de l’agrupació belga que també participa del festival. Seguidament, els rosats han descarregat el 9 de 7, tot aconseguint la completa sincronització de les aletes del castell. Finalment, han tancat l’actuació a la concorreguda plaça amb el 4 de 8.

En acabat, la Colla Vella s’ha dirigit a la població de Realmonte per alçar un pilar de 5 a l’Scala dei Turchi, una paret rocosa situada en una de les platges més importants d’Itàlia.

A primera hora de la tarda l’alcalde d’Agrigento, Calogero Firetto, ha fet una recepció per saludar personalment al regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, que acompanya als rosats en aquesta expedició, i als responsables de la Colla Vella. L’alcalde ha expressat la seva emoció i satisfacció per la presència de les “torri umani” al Festival.

Ben entrada la tarda, els castellers i castelleres rosats han actuat a l’interior del Palau de Congressos d’Agrigent. Hi han descarregat el 4 de 7, el 2 de 7, el 3 de 7 amb el pilar i han tornat a bastir el 4 de 7 per segon cop.

La jornada d’avui era la quarta dels rosats a Sicília. El viatge de la Colla Vella continuarà demà amb una visita a la ciutat de Palerm, capital de la cultura italiana 2018.

Deixa un comentari