/, Castells/La Colla Vella dels Xiquets de Valls descarrega el primer pilar de 6 de la temporada

La Colla Vella dels Xiquets de Valls descarrega el primer pilar de 6 de la temporada

L’expedició rosada ha finalitzat així la seva estada a Sicília

per | 2018-03-11 20:50:5811/03/2018 20:50 | 0 comentaris

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat per primer cop aquesta temporada el pilar de 6, en el que ha estat el sisè dia de l’expedició rosada a Sicília. El pilar s’ha completat davant la Prefectura d’Agrigent durant l’última cercavila del Festival Mandorlo in Fiore.

Al llarg de la mateixa cercavila, on també han desfilat la resta d’agrupacions culturals convidades, la Colla Vella ha descarregat un pilar de 5, un 3 de 7 de veterans, un 4 de 7 amb el pilar, un 5 de 7, un pilar de 6, un pilar de 5 al balcó de la Prefectura, un 2 de 7, un 3 de 7 i un 4 de 7 simultanis i dos pilars de 4 caminant.

El pilar de 5 que ha obert la desfilada ha estat per demanar la llibertat dels presos polítics; l’enxaneta ha desplegat una banderola de l’ANC per donar suport a la manifestació que es celebrava avui a Barcelona.

A la tarda els castellers i castelleres s’han dirigit a la Vall del Temples on han participat a l’acte de cloenda del festival sicilià. Envoltats del conjunt arqueològic que data del 580 a.C. , la Colla Vella ha descarregat el 3 de 8 entre els enèrgics aplaudiments dels assistents. La Colla Vella ha estat la protagonista del moment final del Festival, quan ha descarregat un pilar de 5, davant mateix del temple de la Concòrdia.

L’expedició rosada ha finalitzat així la seva estada a Sicília. Demà els castellers i castelleres agafaran els corresponents vols de tornada cap a Catalunya.

Deixa un comentari