//La Colla Vella dedica la victòria a la ciutat de Valls

La Colla Vella dedica la victòria a la ciutat de Valls

Els rosats han completat la millor actuació que s’hagi fet mai en el marc del Concurs de Castells de Tarragona.

per | 2018-10-08 20:41:5008/10/2018 20:41 | 0 comentaris

Aquest dimats, dia 8 d’octubre,  a la sala de Plens de l’Ajuntament de Valls s’ha realitzat una recepció a la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb motiu de la seva victòria al Concurs de Castells de Tarragona celebrat diumenge.

L’alcalde de Valls, Albert Batet va dedicar una paraules emocionades a una sala plena de gom a gom.  Per la seva part, Albert Pedret, president de la Colla Vella,  va assegurar que “és un honor oferir aquest triomf a l’Ajuntament i a la ciutat de Valls”. Albert Martínez, cap de colla de l’agrupació, va tenir un record pels castellers que “ja no són entre nosaltres”.

D’altra banda, aquest dia, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha anat a l’Església de Sant Joan per oferir el Trofeu del XXVII Concurs de Castells a la Mare de Déu de la Candela.

Amb el 4de9sf, el 2de8sf i el 3de10fm carregat, els vallencs s’enduen la victòria sumant un total de 9.690 punts. Segons la normativa de puntuació vigent, els rosats han completat la millor actuació que s’hagi fet mai en el marc del Concurs de Castells de Tarragona.

 

Deixa un comentari