/, Castells/La Colla Joves sol·licita al Síndic de Greuges més espai per a la seva canalla a la plaça del Blat

La Colla Joves sol·licita al Síndic de Greuges més espai per a la seva canalla a la plaça del Blat

Cesc Galofré assegura: “Hem buscat un intermediari extern com és el Síndic perquè valori les dues parts i redacti un informe per solucionar aquest problema”

per | 2018-05-28 13:54:0128/05/2018 13:54 | 0 comentaris

La Colla Joves Xiquets de Valls ha sol·licitat per escrit al Síndic de Greuges de Catalunya tenir més espais per a la seva canalla en el decurs de les actuacions castelleres previstes a la plaça del Blat.

La petició al Síndic de Greuges fou formulada el proppassat mes de març després que l’Ajuntament de Valls no hagués donat resposta a cap de les instàncies que l’entitat castellera havia fet arribar a consistori municipal reclamant una solució.

Cesc Galofré, president de la Colla Joves, en declaracions a la nostra redacció apunta que la petició s’ha fet arribar al Síndic de Greuges “perquè mai des de l’Ajuntament de Valls” han tingut “resposta de l’alcalde de Valls, que és la persona que contracta a la colla a la plaça del Blat”, perquè els donin més espai: “Mai ens ha escoltat”.

El president de la Colla explica: “hem buscat un intermediari extern com és el Síndic perquè valori les dues parts i redacti un informe per solucionar aquest problema”. Galofré apunta que aquest problema fa anys que s’arrossega i ara fan “un pas per trobar una solució” a un espai que necessiten: “Volem que la nostra canalla tingui un espai digne”.

Deixa un comentari