/, Castells, Societat/La Colla Joves prepara deu dies de festes obertes a tothom

La Colla Joves prepara deu dies de festes obertes a tothom

S’han programat més d’una vintena d’actes per a tots els públics

per | 2017-11-28 13:39:4828/11/2017 13:39 | 1 comentari

La Colla Joves Xiquets de Valls enceta aquest divendres, 1 de desembre, les festes anyals de l’entitat, que s’allargaran fins diumenge 10 de desembre. Com cada any, els vermells han preparat un programa molt complet amb prop d’una vintena d’activitats pensades per a tots els públics i obertes a tota la ciutadania.

Així, trobem actes pensats per als més petits el 3 de desembre: activitats de La Circoteca, i el 7 de desembre parc infantil. Per al públic jove destaca el concert Joves (la matinada del 5 al 6 de desembre), amb La Banda del Coche Rojo com a cap de cartell; o els actes previstos per al divendres 8 de desembre amb la participació de diverses colles convidades.
A les festes de la Joves no hi poden faltar clàssics com el Torneig de Contro Memorial de Xavier Peris Roig, que enguany arriba a la 27a edició, o la tradicional Pujada al Remei: caminant, corrent o en bicicleta.

El sopar de gala es durà a terme dissabte 9 de desembre a la Sala Kursaal de Valls i s’espera aplegar-hi mig miler de castellers i simpatitzants que, un cop acabat el sopar, podran gaudir de l’actuació del grup de versions All Covers, que realitzarà una actuació oberta a tota la ciutadania.

Des de la Colla Joves Xiquets de Valls es destaca que la majoria dels actes són gratuïts i oberts a tothom i que més enllà de cloure la temporada castellera tenen una clara finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat, on tenen ubicat el local social.

“Tothom és benvingut a casa nostra, on sempre tenim les portes obertes. Enguany, a més, hem volgut reconèixer la tasca que fan altres entitats de la nostra ciutat com són la Unió Anelles de la Flama o Vallsamba. Sabem la dificultat de tirar endavant projectes culturals i socials i per això hem cregut molt positiu poder-los posar en relleu”, destaca el president de la Joves, Cels Galofré, en referència al pregó de festes, que anirà a càrrec del president de la Unió Anelles de la Flama per commemorar els trenta anys de la Mulassa de Valls, i a la celebració del 15è aniversari de Vallsamba, que consistirà en una cercavila nocturna i correbars pels carrers de la ciutat i que finalitzarà amb una festa al local dels vermells, dijous 7 de desembre.

Un comentari

  1. Yolanda 28 novembre 2017 en 17:38

    No hi faltarem. Que grans colla joves Xiquets de Valls

Deixa un comentari