/, Castells/La Colla Joves actua en el Memorial a Ramon Barrufet estrenant el 2 de 8f

La Colla Joves actua en el Memorial a Ramon Barrufet estrenant el 2 de 8f

La Colla Joves signa el seu primer 2 de 8 amb folre de la temporada

By |2018-05-13T23:13:10+00:0013/05/2018 23:13|0 Comments

La Colla Joves Xiquets de Valls realitzava una actuació de castells de vuit en el IV Memorial a Ramon Barrufet acompanyat de la Colla Castellera Nyerros de la Plana, Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i la Jove Muixeranga de València.

Pel mal temps, finalment la diada castellera no tenia lloc a la plaça de la Fusta sinó que es traslladava al local de la colla vallenca. Pels vermells, la diada servia per fer un pas endavant i ho feien en forma de 2 de 8f, castell que arribava en segona ronda després del 3 de 8. El castell folrat era el primer de la temporada pels de la camisa vermella, que feien en tercera ronda el 4 de 8. En ronda de pilars, tercer Pilar de 6 de la temporada.

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta realitzaven castells de sis. Obrien de 3 de 6 per seguir amb el 3 de 6 amb pilar, mentre que ho completaven amb el 4 de 6, després d’un intent desmuntat. Quant a la Colla Castellera Nyerros de la Plana feien un pilar de quatre. També actuaven la Jove Muixeranga de València, que feia una exhibició de muixerangues.

Leave A Comment