/, Cultura/La Casa de la Festa obre portes amb l’exposició del seguici cerimonial a la Biblioteca Popular

La Casa de la Festa obre portes amb l’exposició del seguici cerimonial a la Biblioteca Popular

Els centres escolars vallencs visitaran l’espai per tal de donar a conèixer el patrimoni festiu de la ciutat entre els més petits

per | 2018-06-09 12:05:3809/06/2018 12:05 | 0 comentaris

Enguany la centenària Biblioteca Popular de Valls és, un any més, l’escenari de la Casa de la Festa, l’exposició del Seguici cerimonial de la ciutat, una iniciativa organitzada per la Unió Anelles de la Flama juntament amb els diferents elements, balls i entitats festives vallenques.
La mostra, de caràcter temporal, serveix de prèvia a la Festa Major i exposa els elements i vestuaris dels balls que han integrat el Sant Joan vallenc fins al moment. Així, l’exposició incorpora aquest any com a novetat la indumentària del Ball dels Cercolets, estrenat l’any passat, i que se suma a la mostra després de participar per primer cop en el seguici de la ciutat el passat Sant Joan.

La Casa de la Festa es pot visitar, com és habitual, fins al 17 de juny en els següents horaris: els dimarts de 17 a 20 h, de dimecres a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h.

Els centres escolars vallencs visitaran l’espai per tal de donar a conèixer el patrimoni festiu de la ciutat entre els més petits. Aquestes visites escolars es realitzaran els matins del 7 al 15 de juny, de manera complementària als horaris d’obertura habitual.

Deixa un comentari