/, Cultura, Portada/La cançó lírica catalana torna al Principal

La cançó lírica catalana torna al Principal

Després d’unes setmanes sense Nits de Clàssics el cicle reprèn la seva activitat amb un concert líric celebrat al Teatre Principal de Valls

per | 2018-02-08 22:30:4808/02/2018 22:30 | 0 comentaris

La soprano Sara Bañeras i el tenor Jesús Piñeiro, acompanyats al piano de Berta Brull, han actuat aquest dijous, dia 8 de febrer, al Teatre Principal de Valls, en un concert líric que ha conclòs el seu repertori amb algunes de les peces més conegudes i brillants que els compositors clàssics han creat per a la veu.

El fil conductor del concert ha estat la cançó lírica catalana: Toldrà, Granados, Mompou i Ribas han estat presents en el programa amb cançons ben conegudes, i Martínez Valls amb fragments de la sarsuela ‘Cançó d’amor i de guerra’. I una segona part amb àries i duos d’òpera d’èpoques i estils diferents: Puccini, Rossini i, sobretot, Donizetti, amb àries i duos de les seves òperes, han completat un espectacle que s’ha concebut per emocionar.

Des de les primeres edicions el cant líric sempre ha tingut un espai reservat en la programació de Nits de Clàssics. Constitueix un dels gèneres que, especialment en els últims anys, està generant els millors artistes i projectes al nostre territori.

Deixa un comentari