//La Cambra de Comerç de Valls enceta la renovació dels 19 membres del Ple

La Cambra de Comerç de Valls enceta la renovació dels 19 membres del Ple

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Valls se celebraran el proper 8 de maig

per | 2019-02-09 09:00:5809/02/2019 09:00 | 0 comentaris

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls està immersa en el procés electoral per escollir els 19 membres del ple, que, al seu torn, escolliran el president o presidenta.

En aquest sentit, estan cridats a votar 3.174 empreses de la demarcació cameral vallenca, formada per les poblacions del terme municipal de Valls.

Dels 19 membres del futur plenari, 14 s’escullen per sufragi universal, 2 seran escollits pel 10% del total dels membres del Ple, que seran els representants de les OOEE, i 3 per les empreses de més aportació voluntària a la Cambra de Valls.

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Valls se celebraran el proper 8 de maig, que es reservarà per al vot presencial, però també amb mitjans electrònics, una de les novetats d’aquesta convocatòria. Tot fa pensar que aquestes eleccions són especialment estratègiques, esperades i transcendentals, com reconeixen fonts de la Cambra vallenca.

D’altra banda, els 19 membres del plenari procediran després a triar el president i un comitè executiu. Els 19 vocals escullen amb vot secret el president. Això serà el proper mes de juny. Ningú es presenta anticipadament per a president. Si hi ha projectes divergents en dansa o més d’una persona que vulgui esdevenir president o presidenta, és previsible que hi hagi una campanya competitiva prèvia en què cadascun intenti situar empresaris afins a cada sector.

Deixa un comentari