/, Portada Destacada/La 31a Nit de Premis aplega tres-centes persones al Centre Cultural Municipal

La 31a Nit de Premis aplega tres-centes persones al Centre Cultural Municipal

per | 2014-06-01 09:21:2601/06/2014 09:21 | 0 comentaris

El Centre Cultural Municipal fou l’escenari del lliurament d’un total de trenta-cinc guardons, atorgats per les dotze institucions convocants, a persones i entitats, en el marc de la 31a edició de la Nit de Premis.

L’edició d’enguany ha comptat amb la presència de tres-centes persones.

L’acte fou presidit pel delegat del Govern, Quim Nin, i per l’alcalde de Valls, Albert Batet. També hi van assistir altres autoritats provincials, comarcals i locals.

La vetllada fou presentada pels periodistes vallencs Núria Torres i Ramon Font.

En el decurs de l’acte de lliurament dels premis va actuar el grup musical integrat per Leo Ruiz i Nil Mestres i la ballarina Elisenda Nadal. El responsable de l’escena fou Aleix Vallverdú.

Com es pot comprovar, l’organització ha apostat, com en els darrers anys, per l’element vallenc.

Entre els premis atorgats destaquem el X Premi Lear a la Innovació Tecnògica; el XX Premi Escola Empresa a SCA Hygiene Products, SL; i els Premis al Foment de l’Exportació 2013 a Lear Corporation i Estampaciones Metalúrgica Sadma, SL, entre d’altres.

Enguany, la Colla Vella dels Xiquets de Valls se suma amb un premi que va lliurar a Eloi Miralles. El Vallenc de l’Any fou per l’escriptora Margarida Aritzeta i el Premi a la Iniciativa Cívica pel Col·legi de la Mare de Déu del Lledó, de Valls.

[youtube=http://youtu.be/7u99RfaDrxg&w=430]

[youtube=http://youtu.be/EvVmjisYayw&w=430]

[youtube=http://youtu.be/zP0rCTjV0Rk&w=430]

Deixa un comentari