/, Portada Destacada/L’ Alt Camp reivindica la igualtat de gènere

L’ Alt Camp reivindica la igualtat de gènere

A part de Valls han celebrat actes reivindicatius i lúdics a Alcover, Bràfim, Cabra del Camp, Nulles, el Pla de Santa Maria, Puigpelat i Vila-rodona

per | 2018-03-08 18:48:2708/03/2018 18:48 | 0 comentaris

A part de Valls, diverses han estat les poblacions que en el decurs d’aquest dijous, 8 de març, han celebrat actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

A Alcover, a la tarda, a la sortida del col·legi, davant del Centre de Dia, s’ha fet una ballada de gegantons, un mural reivindicatiu, berenar per a tothom i lectura de poemes.

A Bràfim el Col·lectiu de Dones han fet un dinar al Centru, en concret una paella, i cada participant ha rebut una planta de color lila.

El Col·lectiu de Dones de Vila-rodona aquest dijous també ha fet un dinar de germanor al Casal, i després una sessió de cinefòrum. També cal destacar que el dimecres 7 a la tarda van fer una xerrada al Casal.

A Puigpelat el Col·lectiu de Dones Orquídia també ho ha volgut celebrar, al Casal. Hi ha hagut parlaments, lectura del manifest, homenatge amb un ram de flors a les sòcies de mes 80 anys del Col·lectiu i un refrigeri.

Al Pla de Santa Maria, al local del Col·lectiu de Dones han fet lectura d’un manifest elaborat per les sòcies i un refrigeri entre les presents.

A Nulles el Col·lectiu de Dones també ha celebrat la diada. El dimecres ho va fer amb una lectura del manifest a la plaça davant de l’ajuntament i aquest dijous amb una sortida a Sitges.

També l’han celebrat el Col·lectiu de Dones de Cabra. En aquest cas va ser dimarts a la tarda amb una xerrada debat a la Sala del Sindicat.

Imatge de l'acte que ha tingut lloc a Vila-rodona.

Deixa un comentari