//Junts per Valls i ERC-Compromís acorden el full de ruta pels propers quatre anys

Junts per Valls i ERC-Compromís acorden el full de ruta pels propers quatre anys

Les dues formacions es desvinculen del pacte que fa quatre anys van acordar els postconvergents i republicans.

per | 2019-07-12 13:33:0812/07/2019 13:33 | 0 comentaris

Aquest divendres 12 de juliol, al migdia, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya-Compromís per Valls, Jordi Cartanyà, han presentat l’acord de govern que estableix el full de ruta pels propers quatre anys.

Ambdues formacions assenyalen que l’esmentat l’acord presenta un govern “estable, fort i plural” i es desvinculen del pacte que fa quatre anys van acordar els postconvergents i republicans.

Entre els projectes de ciutat, el pacte especifica el Museu Casteller, la recuperació dels torrents, Ca Xapes, la seu de l’Escola de Música Robert Gerhard, la comissaria de la Policia Local, el Centre Cívic al Barri Antic, la Casa de la Festa, la recuperació de les muralles medievals, la consolidació de la coberta de l’antiga església de Sant Francesc o l’ampliació del Museu de Valls.

L’acord també estableix l’estructura de l’equip de govern que, respecte a l’anterior mandat, el seu cost en dedicació exclusives i càrrecs de confiança és superior. Durant la roda de premsa celebrada aquest migdia, l’alcaldessa Dolors Farré no ha facilitat l’import de la despesa que aquest nou equip de govern tindrà per a la ciutat.

L’alcaldessa cobrarà 58.000 euros bruts anuals i els regidors de Junts per Valls amb dedicació exclusiva cobraran 48.000 euros bruts anuals: Francesc Xavier Salat, Sònia Roca, Rosa M. Rovira i Martí Barberà. A més, els dos regidors Laia Castells i Marc Ayala cobraran per assistències i Enric Garcia una dedicació parcial.

Els dos regidors d’ERC-Compromís per Valls amb dedicació exclusiva són Ramon Font i Teresa Rull. Aquesta darrera no s’incorporarà fins el mes de setembre.

Recordem que aquesta tarda, a les quatre, hi ha convocat el ple per aprovar el cartipàs i els sous municipals.

Deixa un comentari