8.8 C
Valls
Dimarts, Febrer 25, 2020

Junts per Catalunya reivindica el final de les obres de l’A-27 a la localitat de Lilla

Junts per Catalunya ha celebrat aquest matí roda de premsa per parlar sobre els obres de l’Autovia A-27, al seu pas per Montblanc, amb la presència de Ferran Bel, cap de llista al Congrés; Dolors Farré, alcaldessa de Valls; Glòria Rovira, alcaldessa pedània de Lilla i Marc Vinya, candidat al Congrés i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Montblanc.

La comitiva s’ha desplaçat fins a peu d’obra a on s’ha pogut constatar l’ingent moviment de camions i la forta presència de pols, tal i com es lamenta des de fa temps, l’alcaldessa pedana, que també ha comentat, la preocupació per les voladures fetes i les esquerdes que han provocat a les cases i el fet que encara resta un any de voladures, amb l’afegit que seran, en una zona més propera a les cases.

Ferran Bel també ha parlat sobre aquests problemes i ha lamentat el retard que porten les obres de l’autovia A-27, en aquest tram, que ha afirmat, que fa temps que ja hauria d’estar fet, culpant al conjunt del governs estatals que hi han hagut de la seva falta de voluntat; afegint de que “això és una mostra de com van les inversions de l’estat en el conjunt de Catalunya; es pressuposta poc i de lo poc que es pressuposta, encara s’executa menys”. Bel també ha dit que el Camp de Tarragona, Baix Penedès i Terres de l’Ebre, estan especialment castigades en el grau d’execució de les obres, per sota de la mitjana catalana i molt per sota de la mitjana estatal. Bel ha anunciat, que el seu grup pressionarà perquè els terminis es compleixin i perquè les obres no s’aturin. En aquest sentit, Bel ha afirmat, que “els antecedents no ajuden a ser optimistes i ja haviem tingut amenaces en aquest sentit…”, afegint que “no hi hauria excusa de que aquesta obra es paralitzés passades les eleccions…”. Finalment afegia, “cal esperar que aquest ritme electoral de l’obra es mantingui passades les eleccions i que es mantinguin sent respectuosos amb els veïns…”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Valls, en el seu torn, també afirmava que “aquesta obra ja fa anys que hauria d’estar feta; hi han hagut governs del PP i del PSOE que en època electoral l’han tornat a activar; és una infraestrutura clau per Valls, l’Alt Camp i la Conca i esperem que el més aviat possible la poguem tenir enllestida…”. També va dir, “és una obra que no té calendari d’inici i fí i això és un problema”.

Finalment, Marc Vinya es entrava en els danys que les obres causen als veïns i va afegir que des del grup municipal, de candidatura o el parlamentari a Madrid, el que “caldrà defensar que aquesta obra es faci en bones condicions, que compleixin les demandes dels veïns en tots els seus aspectes i que no siguin promeses de període electoral…”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La CGT de Catalunya convoca vaga general de 24 hores per al 8 de març

Els sindicats territorials de la CGT de Catalunya han decidit convocar vaga general de 24 hores en el ple...

L’alcaldessa de Valls anuncia que el Museu Casteller obrirà “sí o sí” aquest any 2020

“Sí o sí, el Museu Casteller de Catalunya obrirà les seves portes aquest 2020.” Així de contundent es va mostrarl’alcaldessa de Valls, Dolors Farré,...

L’IEV acull l’acte institucional dels 20 anys de l’Espai de l’Estudiant

El dijous dia 27 a partir de les 7 de la tarda se celebrarà al Pati de Sant Roc de l’IEV un acte especial...

Rescaten a un jove atrapat en una xemeneia de Valls

Un jove que volia entrar en una casa ha hagut de ser rescatat pels bombers quan aquest va quedar atrapat a l'interior d'una ximeneia Els...

Sessió de contacontes a la Biblioteca Carles Cardó

La Biblioteca Carles Cardó ha organitzat una nova sessió de contacontes. Aquest cop Jeep Gasulla serà l’encarregat d’explicar Contes a la vora del foc....