/, Política/Julian Assange (Wikileaks): “És indignant que Espanya acusi una editorial catalana (El Vallenc) per donar suport al referèndum”

Julian Assange (Wikileaks): “És indignant que Espanya acusi una editorial catalana (El Vallenc) per donar suport al referèndum”

per | 2017-09-09 23:14:1009/09/2017 23:14 | 5 comentaris

Julian Assage, activista i fundador de WikiLeaks ha penjat un tuit aquest dissabte al vespre per recolzar la situació que ha viscut el Setmanari El Vallenc en motiu de l’entrada de la Guàrdia Civil a la nostra redacció.

En aquest sentit, Julian Assange, deixava el següent missatge al seu compte de Twitter, que traduït deia que: “Indignant: Espanya acusa l’editorial del diari català per donar suport al referèndum de la independència catalana l’1 d’octubre.”

5 Comentaris

 1. MontseVF 10 Setembre 2017 en 8:26

  Amunt el Vallenc!!! ❤

 2. Jesús Aumatell 10 Setembre 2017 en 10:06

  Espanya ha perdut el poc pudor democràtic que li restava, i ataca frontalment els pilars de la llibertat d’expressió. Hem d’abandonar aquest estat infamant.

 3. Jesús Hurtado Márquez 10 Setembre 2017 en 12:07

  Estem a la recta final, ara amb més força que mai per arribar a la meta.

 4. Toni de Girona 10 Setembre 2017 en 19:24

  La nostra munició són les lletres, les paraules i la llibertat. La violació de l’espai del Vallenc al 2017 és la repetició de l’Assalt a la revista el Cu-Cut a començament del segle xx. Els mateixos amb els mateixos no- arguments. El Silenci és solament superior a l’estupidesa però mai a la paraula oportuna

 5. Miguel 10 Setembre 2017 en 21:41

  S’ha de lluitar amb totes les armes contra la ilegalitat del referèndum.
  Dret a decidir? I tant, però respectant la llei. Jo vull fer un referèndum per a que els vots en blanc siguin escons vuits, un altre referèndum per a que el meu vot no tingui menys valor que el d’un veí d’un poble de Lleida, un referèndum per a que els alcaldes escollits democràticament es dediquin al 100% a exercir d’alcalde i no estiguin pluriempleats, i un altre rreferèndum per a que els nostres fills tinguin una educació pública i concertada on s’estudiï les mateixes hores en català com en castellà.
  Desobediència? No vull pagar la zona blava, ni l’IBI, i molt menys que acatar les decissions d’un ajuntament amb un alcalde d’un partit que no em representa.
  Tant de bo s’apliqui l’article 155 de la Constitució espanyola per acabar ja amb tot aquest espectacle grotesc.

Deixa un comentari