/, Comarques, Cuina, Política, Societat/Jornada de presentació de la nova organització Arrels d’Aigua d’Aiguamúrcia

Jornada de presentació de la nova organització Arrels d’Aigua d’Aiguamúrcia

Al Local Agrosocial i al Casalot de Santes Creus s’encetarà el programa de sostenibilitat alimentària “Arrels d’aigua”

per | 2018-06-14 09:59:0914/06/2018 09:59 | 0 comentaris

L’Associació de l’Artesanat i la Pagesia del Camp de Tarragona estrena nou projecte, “Arrels d’aigua2. Per això, el 16 de juny, a partir de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre, es duran a terme una sèrie d’activitats de presentació d’aquesta associació defensora d’una economia local productiva, sostenible i saludable.
S’iniciarà amb una animació per a petits i grans, protagonitzada per Els Xoriguers i el Teatre Trèvol. Mitja hora més tard, hi haurà una demostració de productes locals, amb una gran gama d’opcions per a tothom.
A la 1 es farà un vermut musical amb l’acompanyament del grup All Foll, i a les 2 es farà un dinar amb preus populars en què els assistents podran tastar gran varietat de productes locals.
A les 6 de la tarda, es farà un col·loqui amb Clara Griera i Jaume Martés. Durant la conferència es podrà discutir sobre sobirania alimentària, biodiversitat i alternatives sostenibles per a un futur sostenible.
Després del sopar de pinxos a a la barra, a les 8 s’encetaran els concerts amb diversos grups com Susannes, Jam Session, DJ Rojas Selektha i Els Xiclets Mutants de Vandellòs II.

Deixa un comentari