/, Política, Portada Destacada/Jordi Invernón és el nou secretari de formació de la Regional d’ERC al Camp de Tarragona

Jordi Invernón és el nou secretari de formació de la Regional d’ERC al Camp de Tarragona

En el seu discurs, la nova presidenta d’ERC al Camp de Tarragona ha aprofitat per agrair la tasca del seu antecessor, Ferran Civit

per | 2018-09-13 10:27:4713/09/2018 10:27 | 0 comentaris

L’alcoverenc Jordi Invernón ha estat escollit per formar part de la nova permanent d’ERC Camp de Tarragona, que estarà presidida per Irene Aragonès. La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya de la Federació Regional del Camp de Tarragona (que comprèn les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès) ha elegit nova presidència i nova permanent a Torredembarra. Irene Aragonès, actualment regidora i cap de llista a l’Ajuntament de Mont-roig, encapçala la nova Regional en substitució del diputat al Parlament de Catalunya Ferran Civit, que per motius professionals i personals ha decidit renunciar a la presidència per dedicar-se a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat de què formen part els familiars dels presos i exiliats polítics catalans. Invernón ocuparà el càrrec de secretari de formació d’ERC al Camp de Tarragona.

En el seu discurs, la nova presidenta d’ERC al Camp de Tarragona ha aprofitat per agrair la tasca del seu antecessor, Ferran Civit, alhora que ha insistit en la situació “d’anormalitat” que viu el país, recordant la figura dels presos i les preses polítiques o exiliades. Aragonès també ha volgut reivindicar el paper de les nostres comarques: “El Camp de Tarragona és un territori cabdal per al país, i així ho defensarem com a segona àrea metropolitana.”

Deixa un comentari