/, Portada Destacada/Jordi Cartanyà serà l’alcaldable per ERC Valls a les municipals del 2019

Jordi Cartanyà serà l’alcaldable per ERC Valls a les municipals del 2019

L’assemblea local del partit l’ha escollit aquest dimarts 3 de juliol per unanimitat dels vots

per | 2018-07-04 10:16:1604/07/2018 10:16 | 0 comentaris

Jordi Cartanyà encapçalarà la llista d’ERC Valls a les eleccions municipals del 2019. L’assemblea local del partit l’ha escollit aquest dimarts 3 de juliol per unanimitat dels vots. Jordi Cartanyà repetirà així com a alcaldable d’ERC després d’haver entrat com a regidor a les eleccions del 2011.

Des del 2015, és el primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Valls i regidor de Benestar Social i d’Habitatge. També és diputat i president del grup d’ERC a la Diputació de Tarragona.

Jordi Cartanyà s’ha mostrat satisfet del suport rebut de la militància vallenca i ha afirmat que ‘és una responsabilitat que assumeixo amb il.lusió i amb la idea que Valls necessita un canvi claríssim’. Per Cartanyà, ‘fa quatre anys vam aconseguir portar aire fresc a l’Ajuntament, amb noves formes de fer i de treballar, fent especial incidència en les persones amb menys oportunitats’. ‘Ara amb més gent sumada al nostre projecte, i amb una il.lusió renovada, entre tots i totes aconseguirem que Valls continui avançant per esdevenir una ciutat exemple de valors republicans’ ha afirmat Cartanyà.

Deixa un comentari