//Joaquim Torra: “vull estar al costat de tota la gent que ha patit”

Joaquim Torra: “vull estar al costat de tota la gent que ha patit”

Des de la Riba ha volgut donar ànims a les persones de les famílies desaparegudes i ha lloat la feina dels cossos que treballen per restablir la situació

per | 2019-10-23 15:50:2723/10/2019 15:50 | 0 comentaris

El president de la Generalitat, Joaquim Torra, està visitant els municipis afectats per la tempesta d’aquesta darrera nit.

Aquest migdia a la Riba, on hi ha el centre de comandament de les taques de recerca de les persones desaparegudes, ha volgut donar un missatge de suport a les famílies de les persones desaparegudes i a les persones que han tingut danys materials importants. En concret ha dit: “Vull estar al costat de tota la gent que ha patit, especialment a les famílies de les persones desaparegudes, que són quatre, dues de Vilaverd, una de l’Espluga de Francolí i una de Prades; aquestes dues darreres anaven juntes.”

Seguidament ha alabat la feina feta per tot el personal públic que ha treballat i treballen en les tasques d’ajuda a la gent. Torra ha dit: “Aquet país, quan hi ha una emergència, una vegada més ha demostrat que els seus professionals actuen amb rapidesa i eficàcia. El nostre més sincer agraïment a bombers, a mossos, als serveis d’emergències, a protecció civil i a tothom que ajuda en aquesta catàstrofe.”

Per acabar, ha anunciat que el pitjor ja ha passat i que “en aquests moments ja no estem en fase d’emergència d’Inuncat sinó en fase d’alerta, que és un grau inferior”.

 

 

Deixa un comentari