/, Política, Portada Destacada/Joan Tardà enceta la campanya electoral pel 21-D d’ERC a Valls

Joan Tardà enceta la campanya electoral pel 21-D d’ERC a Valls

ERC ha constituït una llista transversal amb gent de procedències ideològiques diferents

per | 2017-12-04 09:58:5104/12/2017 09:58 | 0 comentaris

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) iniciarà la campanya del 21-D a la demarcació de Tarragona aquest dimecres, 6 de desembre, a les 19 hores al Centre Cultural Municipal de Valls. En aquest acte intervindran el diputat al Congrés dels Diputats Joan Tardà; el cap de llista per Tarragona, Òscar Peris; la segona candidata d’ERC per Tarragona, Noemí Llauradó, i les candidates per Barcelona Núria Picas i Alba Vergés. ERC ha constituït una llista transversal amb gent de procedències ideològiques diferents, orígens socials i geogràfics molt diversos. Una llista que s’assembla al país.

El cap de llista per Tarragona, Òscar Peris, ha defensat: “Presentem una llista preparada, oberta i transversal, que ben segur és la llista que hauria volgut Oriol Junqueres, que ens ha ensenyat a fer i que està preparada per assumir els reptes de país que els ciutadans decideixin.” El republicà Peris ha manifestat: “És indigne haver de començar la campanya sense Junqueras, però persistirem perquè això no va d’un nom, ni d’un lideratge concret, va de milions de persones que estan obstinades a construir un país millor.”

El vallenc ha recordat que també falten els consellers empresonats Carles Mundó, Dolors Bassa i Raül Romeva, així com els membres exiliats del Govern Toni Comín i Meritxell Serret: “Denunciarem aquesta absència a l’hora de defensar el nostre projecte.” El republicà, que encapçala la llista d’ERC per Tarragona, ha destacat que es tracta d’una llista cremallera amb “la voluntat de representar el 50% de la societat i que les dones sentin també seva la política”. En aquest acte d’inici de campanya al territori també estaran presents les persones que formen part de la llista i altres càrrecs electes d’Esquerra a la demarcació com són alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, diputats i diputades i senadors i senadores.

Deixa un comentari