//Ja ha començat la Festa Major del Barri Alt Camp

Ja ha començat la Festa Major del Barri Alt Camp

Avui s’ha fet el sopar de germanor i el ball de nit

per | 2019-07-05 22:22:1305/07/2019 22:22 | 0 comentaris

Aquesta tarda de divendres, 5 de juliol, s’ha donat el tret de sortida a la Festa Major del Barri Alt Camp amb el “Chupinazo”. Seguidament hi ha hagut una gimcana per a grans i petits.

Al vespre, els veïns i veïnes del barri han pogut gaudir d’un participatiu sopar de germanor, en què cadascú ha portat el seu sopar. La vetllada continua amb el ball de nit a càrrec de l’orquestra Jamaika.

Demà seguiran les activitats festives a partir de les 11 del matí, amb tallers per a la mainada i castells inflables, amb la novetat d’un castell aquàtic. A la tarda seguiran les activitats amb jocs per a totes les edats i una pinyata a les 5 de la tarda.

Aquestes activitats aniran acompanyades d’un berenar amb coca i xocolata. A la nit, hi haurà una nova oportunitat per moure l’esquelet al ball de nit amb Discoteca Mòbil a dos quarts de 12.

Diumenge serà el dia de tancament de la festa, amb nombroses activitats programades. A dos quarts d’1, es podrà gaudir del Toc de Vermut, durant el qual els assistents també podran menjar musclos. Seguidament, a les 2, es farà la paella popular, en la qual participarà l’alcaldessa Dolors Farré, que ja hi ha participat en edicions anteriors.

Un bingo floral a les 5 i la traca de fi de festes a les 7 de la tarda donaran per acabada la Festa Major d’enguany, després de tres jornades de molta activitat al barri.

Deixa un comentari