//Homenatge al 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai de Valls

Homenatge al 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai de Valls

La Fundació Unió Anelles de la Flama ha celebrat un concert de cobla i una exposició d’homenatge a la colla degana

per | 2019-12-07 18:20:5107/12/2019 18:20 | 0 comentaris

La Unió Anelles de la Flama neix l’any 1972 a Valls com a resultat de la fusió de tres colles sardanistes i del Foment de la Sardana. Des de la seva fundació, ha destacat per la trajectòria fructífera en tot allò que fa referència a la sardana i a la seva promoció. En aquest sentit, enguany està d’enhorabona, ja que es compleixen 60 anys de la Bell Esplai, una de les colles sardanistes més veteranes de la ciutat.

Ha rebut l’herència d’aquesta agrupació de 1959 a través de l’actual Bell Esplai, colla que encara està en actiu a la UAF. Per aquest motiu, la Fundació Unió Anelles de la Flama ha celebrat un concert de cobla i una exposició d’homenatge a la colla degana. L’acte ha anat a càrrec de la prestigiosa Cobla Montgrins, i ha tingut lloc aquest dissabte 7 de desembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal de Valls.

A la mitja part del concert ha tingut lloc l’acte de reconeixement i homenatge als antics balladors de la colla sardanista Bell Esplai de l’any 1959.
El concert i l’exposició ha estat un reconeixement a les colles Bell Esplai les diferents èpoques, i a totes les persones que al llarg dels anys han treballat per a potenciar i reivindicar el fet sardanista a Valls.

Deixa un comentari