//Homenatge a la Trinca al Teatre Principal

Homenatge a la Trinca al Teatre Principal

El tribut anirà a càrrec del grup Per Pebrots, que posa en valor els èxits de la banda de Canet de Mar perquè ha aglutinat moltes generacions

per | 2019-09-13 11:49:3913/09/2019 11:49 | 0 comentaris

La música de La Trinca sonarà el proper divendres dia 20 de setembre a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Principal en un acte d’homenatge als 50 anys de la mítica formació. El tribut anirà a càrrec del grup Per Pebrots, que posa en valor els èxits de la banda de Canet de Mar perquè ha aglutinat moltes generacions.

La formació, que també interpretarà temes propis, està integrada per en Francesc, en Jaume i en Xavier, amb el suport de Miquel Àngel Pascual (el cantant de la barba de La Trinca). Ho ha destacat el regidor de Cultura en funcions, Arseni Frigola.

La Trinca va ser un grup de música i espectacle català format per Josep Maria Mainat, Miquel Àngel Pascual i Toni Cruz. Va ser un dels fenòmens musicals i escenogràfics més populars de la dècada dels setanta i primers anys vuitanta als Països Catalans. La seva original proposta artística es basava en la crítica social i política sempre amb humor, fent paròdia, i amb atrevides posades en escena.

Deixa un comentari