L’actual Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya va protagonitzar, dijous 30 de novembre, una nova edició del #Vallspiula. Amb ell, tots els assistents van poder conversar sobre l’Esport català al món entre d’altres temes com per exemple la seva etapa com a Tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Fires, Mercats, Comunicació, Premsa i Joventut a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú entre 2011 i 2015 i a partir del maig de 2015, regidor de promoció econòmica i projecció exterior de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. A més, es va parlar també sobre els Jocs del Mediterrani, que s’han de celebrar a Tarragona aquest 2018.

Com és habitual, van ser una vintena de persones les que van poder gaudir d’una conversa i sopar amb Figueres, que es va mostrar confident amb tots els participants. En acabar, van ser molt els assistents que després del sopar es van quedar al restaurant a gaudir d’una estona de conversa.

Tot i que havia de ser Joan Maria Piqué el director internacional de comunicació i relacions públiques del Govern de Catalunya i de Carles Puigdemont, als continus canvis i esdeveniments en el dia a dia de l’actualitat política del nostre país no hi va poder ser.