//‘Florits. Art al Barri’ aposta per dues intervencions artístiques

‘Florits. Art al Barri’ aposta per dues intervencions artístiques

Un dels objectius de l’associació veïnal és treballar per difondre una imatge positiva del Barri Antic a tota la ciutadania

per | 2019-06-09 12:00:2109/06/2019 12:00 | 0 comentaris

L’Associació Barri Antic de Valls ha celebrat una nova edició de Florits, amb un nou replantejament.

Enguany la programació s’ha concentrat tota aquest diumenge, dia 9 de juny. La iniciativa ha comptat amb actes com la intervenció mural al Barri Antic, ruta de dones vallenques, taller de jocs tradicionals, taller de dansa i pintura creativa, presentació del mural artista convidat, vermut i festa Florits, dinar popular de primavera i presentació del nou equip de treball del Barri Antic.

Per a aquest Florits s’ha decidit realitzar dues intervencions. Una feta per l’artista convidat, que ha pintat un mural a la paret de l’aparcament de Ca la Mateueta, i l’altra per artistes locals, Xavier Cendrós i Medir Cucurull, que han pintat en una paret del carrer de la Peixateria, cantonada amb el carrer d’Espardenyers.

Un dels objectius de l’associació veïnal és treballar per difondre una imatge positiva del Barri Antic a tota la ciutadania. “Partint de l’art com a eix dinamitzador volem que la gent tingui un motiu més per apropar-se al centre històric”, van assenyalar els organitzadors.

Deixa un comentari