//Exhaurides les entrades pel concert d’Andrea Motis

Exhaurides les entrades pel concert d’Andrea Motis

La banda està formada per Andrea Motis, veu i trompeta; Joan Chamorro, contrabaix i saxo; Ignasi Terraza, piano; Josep Traver, guitarra elèctrica, i Esteve Pi, bateria.

per | 2019-11-14 15:31:3614/11/2019 15:31 | 0 comentaris

La formació musical Andrea Motis Quintet pujarà a l’escenari del Teatre Principal per oferir un concert que farà vibrar al públic assistent. L’actuació, amb les entrades exhaurides, tindrà lloc  divendres 15 de novembre a les 21 hores. La banda està formada per Andrea Motis, veu i trompeta; Joan Chamorro, contrabaix i saxo; Ignasi Terraza, piano; Josep Traver, guitarra elèctrica, i Esteve Pi, bateria.

Amb referents com Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina Andrea Motis porta enlluernant al públic des de 2012, any en què Quincy Jones s’hi va fixar i la va convidar a compartir escenari al Festival de Peralada. La jove artista canta amb una personalitat que no es veia fa anys, d’això en té gran part de responsabilitat el seu mentor Joan Chamorro, veterà del jazz català.

Paral·lelament, també divendres mateix, a les 17.30h al Teatre Principal, tindrà lloc una xerrada-col·loqui amb la participació d’Andrea Motis i els alumnes de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

Deixa un comentari