/, Cultura/“Et ballo Catalunya” enceta els cicles d’espectacles d’estiu a Valls

“Et ballo Catalunya” enceta els cicles d’espectacles d’estiu a Valls

La proposta, batejada com “Et ballo Catalunya”, és una videodansa que narra, a través del moviment, l’experiència de la ballarina mexicana Triana Botaya López

per | 2018-07-13 23:55:1913/07/2018 23:55 | 0 comentaris

Aquest divendres dia 13 de juliol, al vespre, al Teatre Principal, s’ha encetat els cicles d’espectacles d’estiu a Valls amb la presentació del nou projecte de videodansa de la directora vallenca Marta Arjona.

La proposta, batejada com “Et ballo Catalunya”, és una videodansa que narra, a través del moviment, l’experiència de la ballarina mexicana Triana Botaya López quan arriba a Catalunya perseguint el seu somni, la dansa. Les pors, la solitud, el somni d’infantesa, els primers suports i, finalment, el triomf, són algunes de les emocions que Botaya experimenta, alhora que realitza un recorregut per alguns dels símbols més destacats de la nostra terra, com ara la vinya, els castells, el mar Mediterrani o el nostre patrimoni.

Hi han participat com a intèrprets Alba Pérez Moreno, Alexandra Pérez Moreno, Ana Garcia Molero, Encarna Pérez Poyatos, Encarna Arjona Rey i Lídia Molero Arjona; com a càmeres, Sílvia Robert Montalà, Maite Blasco Pérez, Alberto Pérez-Mora, Cristina Requena, Jose Dorado i Andrea Pérez Moreno.

Deixa un comentari