//Es reparteixen 450 quilos de faves en la Favatada de Valls

Es reparteixen 450 quilos de faves en la Favatada de Valls

La festa ha donat el tret de sortida a les 11 del matí. Cal destacar que ha augmentat la venda de racions i també el Concurs de Pelar Faves

per | 2019-04-13 12:40:0613/04/2019 12:40 | 0 comentaris

Valls està vivint la Favatada Popular i a la Mostra de Cuina de Faves, de què enguany és la segona edició, aquest dissabte, 13 d’abril, al matí.

El tret de sortida de la festa ha estat a les 11 del matí amb música, inflables i animació infantil, i també els gegantons infantils, el Lladrefaves i la Gegantona.

Aquest any, com a novetat, cal destacar que a partir de dos quarts de 12 del matí s’ha fet el primer Concurs de Pelar Faves amb dues categories, una infantil i l’altra a partir dels 13 anys en endavant, amb diferents premis, i tots els participants han rebut una ampolla de vermut Montseta.

Seguidament s’ha pogut fer els tast de faves, en què enguany hi ha hagut més participació que el primer, i a més, n’hi ha hagut mes racions.

També cal fer esment de la segona Mostra de Cuina de les Faves a 19 restaurants de Valls, on des del passat 1 d’abril i fins al 21 tindran a la carta un plat on la fava és un dels ingredients, com ara faves amb marisc, pizza de favetes amb encenalls d’ibèric i ous de guatlla, faves a la catalana o estofat de faves, per posar-ne alguns exemples.

Deixa un comentari