/, Successos/Es recupera el noi que va caure en un pou de Valls

Es recupera el noi que va caure en un pou de Valls

Per poder rescatar el jove van necessitar gairebé dues hores, i cap a les 17.10 hores de la tarda, el noi ja era a fora.

per | 2018-08-06 10:41:2206/08/2018 10:41 | 1 comentari

Es recupera el jove vallenc internat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona després que el passat dissabte caigués en un pou de la capital de l’Alt Camp. Tenia lesions en un turmell i a l’esquena.

Els Bombers de la Generalitat van rescatar, el 4 d’agost, un jove de 21 anys que havia caigut dins d’un pou de 19 metres de profunditat al carrer Bisbe Mora. Segons fonts dels bombers, va precipitar-se al fons del pou per causes que es desconeixen, la qual cosa li va provocar diverses lesions.

Per rescatar-lo es van personar al lloc dels fets dues dotacions terrestres, un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) com a mitjà de suport i amb el GEM, el Grup d’Emergències Mèdiques dels Bombers i també es comptava amb la presència de la Policia Local de Valls.

Per poder rescatar el jove van necessitar gairebé dues hores, i cap a les 17.10 hores de la tarda, el noi ja era a fora.

Un comentari

  1. Pep Sanchez Gonzalez 6 Agost 2018 en 13:17

    També van assistir unitats de SEM, tan terrestres com helicopter medicalitzat.
    Moltes gràcies

Deixa un comentari