/, Economia, Portada Destacada/Es presenten els pressupostos participatius de Valls per al 2019

Es presenten els pressupostos participatius de Valls per al 2019

Es disposarà de 200.000 euros per executar les decisions preses pels vallencs i vallenques

per | 2018-07-11 16:31:2111/07/2018 16:31 | 0 comentaris

Aquest 11 de juliol s’han presentat els pressupostos participatius que l’Ajuntament de Valls, des de fa tres anys, posa a disposició de la ciutadania. Pel que fa als del 2019, es comptarà amb 200.000 euros per tirar endavant els projectes decidits pels vallencs i vallenques, 60.000 euros més en comparació amb els que es tenen aquest any 2018.

Jordi Cartanyà, primer tinent d’alcalde, ha assenyalat que l’objectiu és “empoderar els ciutadans perquè puguin decidir i aportar la seva visió de la ciutat”. En aquest sentit, la tercera edició dels pressupostos participatius s’enceta el 16 de juliol i tindrà diverses fases. En primer lloc, es realitzaran diverses sessions informatives per conscienciar la població de les aportacions que poden fer per millorar la ciutat. Seguidament es podran enviar les propostes en un formulari via online que es penjarà a la web de l’Ajuntament. A partir del setembre, totes les propostes passaran a una comissió tècnica que avaluarà la seva viabilitat. Per últim, durant el mes d’octubre es procedirà a les votacions, que es portaran a terme en diversos punts de la ciutat, en una urna mòbil que s’anirà movent en alguns esdeveniments festius de la ciutat per captar més població que pugui votar, així com per internet.

Finalment, Núria Gavarró, regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, també ha recordat que “a hores d’ara han sigut 7 els projectes guanyadors, amb un total de 210.000 euros invertits…

Deixa un comentari