//ERC Valls reconeix la trajectòria de la dona en el comerç

ERC Valls reconeix la trajectòria de la dona en el comerç

L’acte, celebrat a la Biblioteca Popular de Valls, s’emmarca dins de la celebració del Dia Internacional de la Dona

per | 2019-03-14 20:30:2214/03/2019 20:30 | 0 comentaris

El grup de dones d’ERC Valls ha realitzat un acte de reconeixement a les dones vallenques que han reeixit en el comerç local. En total, s’ha destacat la trajectòria professional d’una vintena de dones impulsores del teixit econòmic de la ciutat, en un acte que s’emmarca dins de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

En total, s’ha reconegut la trajectòria d’una vintena de dones la majoria de les quals ja estan jubilades i que han traspassat el negoci a altres membres de la seva família, majoritàriament, als fills o filles.

Durant l’acte, els assistents han pogut visualitzar fotografies històriques de les dones que han regentat els comerços locals, moltes de les quals també han participat presencialment del seu reconeixement.

Les dones d’ERC Valls les han obsequiat amb un detall floral i l’acte ha comptat amb l’acompanyament musical d’Aurora Fontoba i Teresa Reverté, de l’escola de música Músic-Art.

Finalment, representants de les dones d’ERC Valls han fet una lectura compartida del manifest del Dia Internacional de la Dona. En acabar, s’ha ofert un refrigeri per als assistents.

Deixa un comentari