/, Comarques/ERC Alcover proposa fer un mapa de recorreguts pels camins

ERC Alcover proposa fer un mapa de recorreguts pels camins

ERC Alcover proposa publicar un mapa de recorreguts pels camins del municipi amb els objectius d’ajudar els veïns a gaudir del poble fent salut i atreure un turisme respectuós

per | 2018-07-03 13:13:5803/07/2018 13:13 | 0 comentaris

El grup municipal d’ERC d’Alcover presenta en el ple d’aquest divendres una proposta inspirada en les experiències de dos dels pobles veïns, l’Albiol i la Selva del Camp, que han publicat en els darrers anys els mapes de camins dels respectius termes. L’ elaboració d’aquests mapes va requerir una feina prèvia de camp, en què es van identificar, documentar i senyalitzar diversos recorreguts en cada municipi, i la maquetació del plànol, que conté el mapa pròpiament dit per una banda, i textos i fotos sobre les rutes per l’altra. En tots dos casos el mapa es va publicar en una editorial especialitzada en plànols d’excursions, i s’ha distribuït en llibreries de tot el país.

Esquerra proposa que la recuperació de camins es faci mitjançant un procés participatiu, en què veïns i entitats puguin aportar propostes, fotografies i històries sobre els diversos camins, i amb la implicació de l’Ajuntament per anar-los endreçant i senyalitzant.

Deixa un comentari