//Enric París Domingo, Premi Antena dels Coneixement de la URV a l’Alt Camp

Enric París Domingo, Premi Antena dels Coneixement de la URV a l’Alt Camp

Aquest any s’han presentat cinc treballs de l’Institut Jaume Huguet, cinc treballs de l’Institut Narcís Oller i dos treballs de l’Institut Serra de Miramar

per | 2018-07-15 13:03:4615/07/2018 13:03 | 0 comentaris

Aquest dimecres dia 11 a la tarda, a la seu de Vallsgenera, l’Antena del Coneixement de la URV a l’Alt Camp, ha lliurat els premis i reconeixements als millors Treballs de Recerca als alumnes de 2n de batxillerat dels instituts de l’Alt Camp. Aquest any s’han presentat cinc treballs de l’Institut Jaume Huguet, cinc treballs de l’Institut Narcís Oller i dos treballs de l’Institut Serra de Miramar. Una vegada llegida l’acta del jurat, el treball guanyador ha estat: “Estudi de la part final de la cursa d’impuls en el salt de llargada”, d’Enric París Domingo, alumne de l’Institut Jaume Huguet de Valls. El premi va consistir en un ordinador portàtil que va ser lliurat per la senyora Cori Camps, vicerectora de la Universitat Rovira i Virgili, acompanyada del senyor Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, que presidia l’acte. A l’acte també hi assistiren la resta d’alumnes del centre, les seves famílies i el director de l’institut, Jordi Tuset.

El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic de la tercera missió de la universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

L’Antena del Coneixement de l’Alt Camp té un doble objectiu: orientació i formació provinent de la Universitat i estendre-la a tota la comarca, a la vegada que des de l’Antena es facilita a la universitat informació sobre els interessos culturals de la seva àrea d’influència.

Els instituts feliciten tots els participants, i en especial l’Enric París Domingo, per la qualitat del treball desenvolupat, la precisió en l’estudi i la plasmació científica d’un fet de tècnica corporal en l’activitat fisicoesportiva.

Deixa un comentari