La cobertura que ha donat ‘El Vallenc’, tant en la seva edició en paper com en el seu format digital, de la situació política catalana actual així com dels escorcolls que es van viure a la redacció del setmanari el passat 9 de setembre, han propulsat el mitjà digital, que ha aconseguit trencar tots els seus records històrics amb més de 120.000 visites al web.

El mitjà aposta sempre per les xarxes socials i els continguts multimèdia, fet que ha contribuït en l’augment de seguidors i lectors dels darrers dies. En el cas de Twitter, en l’últim mes, ‘El Vallenc’ ha aconseguit un total de més de 5.000 seguidors nous. Pel que fa a Facebook, han estat més de 1.000 persones que han clicat al ‘M’agrada’.

En total, des que va començar l’any, Elvallenc.cat ha aconseguit un total de gairebé un milió de visites, amb una mitjana de més de 60.000 per mes. D’aquestes visites, 500.000 són provinents d’usuaris únics. Uns usuaris que ens llegeixen no només des de la comarca de l’Alt Camp i el país, sinó també des dels Estats Units, Alemanya, Regne Unit, França o Itàlia, entre altres llocs.